Actie van de Thalys met Movember

movember thalys actie voor reizigersDe Thalys zal de stichting Movember Foundation steunen door vanaf 4 november 2015 treinkaartjes te gaan verkopen tegen een aantrekkelijke prijs waar bij ieder verkocht treinticket een euro wordt gesponsord. De reizigersactie wordt gehouden als blijk van goede wil om de actie te ondersteunen door een kleine bijdrage per verkocht kaartje. De Movember Foundation zet zich in voor de mannen om een langer gezonder en gelukkiger lever te leiden. 

Op 4 november begint de actie om 9 uur in de ochtend. Vanaf dan zullen er 11 duizend tickets beschikbaar worden gesteld voor een prijs van slechts 11 euro per enkele reis in Comfort klasse 2. Van deze 11 euro zal er dus een euro naar de stichting gaan. Er moet wel worden gereisd in de periode van 9 t/m 3o november. Het maakt niet uit wat de bestemming is. Het treinticket dient wel via de Thalys website www.thalys.com besteld te worden.

Je kan ook het doel steunen door je snor te laten staan en deze op een bijzondere manier te tonen. Als deze via Instagram wordt gedeeld maak je iedere maandag in november kans op 2 retourtickets met eindbestemming naar keuze.

Wat is Movember naast een gelukkiger leven? Er worden vele programma’s gefinancierd voor de man gericht op onder andere prostaatkanker, psychische gezondheidsproblemen, teelbalkanker en nog veel meer.

Share Button

paulus